Πολυεργαλείο μπαταρίας Li 12V F0138220JC DREMEL

Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
SKU:
F0138220JC
Ειδική Τιμή 133,19 € Κανονική τιμή 162,43 €

Εξόφληση σε έως 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ με πιστωτική κάρτα

Με το πολυεργαλείο μπαταρίας Li 12V F0138220JC DREMEL όλες οι μικροεργασίες

γίνονται μια απλή και ευχάριστη εργασία.

Ξεκινήστε όλες τις λεπτομερείς εσωτερικές ή εξωτερικές ερασιτεχνικές εργασίες σας με το πολυεργαλείο μπαταρίας Li 12V F0138220JC DREMEL. Αυτό το επαναφορτιζόμενο ηλεκτρικό εργαλείο λειτουργεί με μια μπαταρία ιόντων λιθίου 12 V και είναι τόσο ισχυρό όπως τα πολυεργαλεία με καλώδιο. Περάστε από την κοπή και τη λείανση στο τρίψιμο και το γυάλισμα με τη μεγαλύτερη ακρίβεια. Η λάμπα LED βελτιώνει την ορατότητά σας και σας επιτρέπει ακόμη να εργαστείτε σε σκοτεινές περιοχές. Το φρένο του κινητήρα εμποδίζει το εξάρτημα από το να περιστρέφεται επί τόπου αμέσως μετά την απενεργοποίηση του εργαλείου. Αυτό σας επιτρέπει να το εναποθέσετε αμέσως μετά τη χρήση και να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα της εργασίας σας. Εξοικονομεί χρόνο κατά την εναλλαγή των αντικαθιστούμενων εξαρτημάτων με το ενσωματωμένο κλειδί τσοκ στο βιδωτό καπάκι μύτης EZ. Περάστε από τη χοντρή κοπή στη λεπτή και σε ένα τέλειο και λεπτομερές φινίρισμα.

Χαρακτηριστικά:- Το πολυεργαλείο μπαταρίας για τον πολύ απαιτητικό ερασιτέχνη.
- Ξεκινήστε οποιαδήποτε λεπτομερή ερασιτεχνική εργασία όπως σκάλισμα, χάραξη, φρεζάρισμα, κοπή, τρίψιμο, λείανση, ακόνισμα, γυάλισμα και καθαρισμό με ένα εργαλείο.
- Ξεκινήστε όλες τις εσωτερικές και εξωτερικές ερασιτεχνικές εργασίες. Το εργαλείο δεν έχει καλώδιο, έτσι μπορείτε να το πάρετε μαζί σας οπουδήποτε.
- Βρείτε συνεχώς νέες χρήσεις. Αλλάξτε απλώς το εξάρτημα και προχωρήστε στην επόμενη εργασία.
- Πηγαίνετε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Με τη λάμπα LED στην μπροστινή πλευρά του εργαλείου μπορείτε να εργαστείτε με τη μεγαλύτερη ακρίβεια, ακόμη και σε σκοτεινές περιοχές.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κωδικός F0138220JC
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ DREMEL
Εγγύηση 2 έτη
Τάση 12v
Βάρος 0.66Kg
Ταχύτητα χωρίς φορτίο 5.000-35.000rpm