Η εταιρεία μας

Η εταιρεία μας, mrTool, είναι μια νέα εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου και παροχής υπηρεσιών με έτος ίδρυσης το 2010, ενώ είναι εγγεγραμμένη στο Μητρώο Προμηθευτών που συνάπτουν Συμβάσεις απο απόσταση σύμφωνα με το άρθρο 4 του ν.2251/94 με Αριθμό Μητρώου Προμηθευτών 736/12.

Στόχος της εταιρείας μας είναι να προσφέρουμε στο καταναλωτικό και επαγγελματικό κοινό υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας επώνυμα προϊόντα εξασφαλίζοντας τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Για να πετύχουμε το στόχο μας αυτό αναζητούμε διαρκώς σταθερές συνεργασίες με τους προμηθευτές μας αξιοποιώντας παράλληλα το χαμηλό λειτουργικό μας κόστος σε συνδυασμό με απευθείας εισαγωγές εμπορευμάτων από το εξωτερικό.

Κοντά μας εκτός από την αγορά των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν και τη γρήγορη αποστολή τους διασφαλίζετε διαρκή ενημέρωση και τεχνική υποστήριξη από το ανθρώπινο δυναμικό μας το οποίο προέρχεται από πολυετή ενασχόληση στο χώρο του εργαλείου.

Επιθυμώντας τη γρήγορη εξέλιξή μας στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου έχουμε ήδη κάνει σοβαρές επενδύσεις σε συστήματα μηχανογράφησης, διακίνησης, εσωτερικής οργάνωσης και εκπαίδευσης προσωπικού.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Εισαγωγές - Εμπόριο Βιομηχανικών Ειδών ΙΚΕ

Εμπόριο

Ρίο Πατρών, ΤΚ 26504

Τηλ. Κέντρο: 2610-993500

 

email: info@mrtool.gr
Ωράριο λειτουργίας καταστήματος:
Δευτέρα - Παρασκευή / 08:30 - 16:30