Η εταιρεία μας

Η εταιρία μας, mrTool, είναι μια νέα εταιρία ηλεκτρονικού εμπορίου και παροχής υπηρεσιών με έτος ίδρυσης το 2010, ενώ είναι εγγεγραμμένη στο Μητρώο Προμηθευτών που συνάπτουν Συμβάσεις απο απόσταση σύμφωνα με το άρθρο 4 του ν.2251/94 με Αριθμό Μητρώου Προμηθευτών 736/12.

Στόχος της εταιρίας μας είναι να προσφέρουμε στο καταναλωτικό και επαγγελματικό κοινό υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας επώνυμα προϊόντα εξασφαλίζοντας τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Για να πετύχουμε το στόχο μας αυτό αναζητούμε διαρκώς σταθερές συνεργασίες με τους προμηθευτές μας αξιοποιώντας παράλληλα το χαμηλό λειτουργικό μας κόστος σε συνδυασμό με απευθείας εισαγωγές εμπορευμάτων από το εξωτερικό.

Κοντά μας εκτός από την αγορά των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν  και τη γρήγορη αποστολή τους διασφαλίζετε  διαρκή ενημέρωση και τεχνική υποστήριξη από το ανθρώπινο δυναμικό μας το οποίο προέρχεται από πολυετή ενασχόληση στο χώρο του εργαλείου.

Επιθυμώντας τη γρήγορη εξέλιξή μας στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου έχουμε ήδη κάνει σοβαρές επενδύσεις σε συστήματα μηχανογράφησης, διακίνησης , εσωτερικής οργάνωσης και εκπαίδευσης προσωπικού.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Ρουμελιώτης Δ.Γ. & Σια Ο.Ε.

Πρώην Αποθήκες ΑΤΕ

Μποζαίτικα  Τ.Κ. 26442 Πάτρα

Α.Φ.Μ. 997822657
Δ.Ο.Υ.: Α. Πατρών
Τηλ.Κέντρο: 2610-490049
FAX:  2610-437304

email: info@mrtool.gr
Ωράριο λειτουργίας τηλεφωνικού κέντρου:
Δευτέρα έως Παρασκευή : 08:30 – 16:30

  Loading...

Υλοποιήθηκε από την ERGOLOGIC AEBE

Στο www.mrtool.gr βρείτε το εργαλείο που σας χρειάζεται για κάθε τύπου εργασία. Για ερασιτεχνικές δουλειές : εργαλεία κήπου, μηχανές γκαζόν, χλοοκοπτικά, αλυσοπρίονα, και δυνατά κοπτικά κήπου, Bosch εργαλεία μπαταρίας, ηλεκτρικά και βενζινοκίνητα. Οι επαγγελματίες θα βρουν στο www.mrtool.gr τα καλύτερα εργαλεία και μηχανές των μεγαλύτερων κατασκευαστών Bosch, Nilfisk, Dremel, Hyundai, Larus, Skil : γεννήτριες, φορτιστές, οικοδομικά εργαλεία, πιεστικά και πλυστικά μηχανήματα, εργαλεία αέρος, αγροτικά εργαλεία. Το www.mrtool.gr μπορεί και προσφέρει χαμηλές τιμές για το εργαλείο που ψάχνετε.