ΚΑΘΕΤΟ ΑΕΡΟΦΥΛΑΚΙΟ 270 LT (ΧΩΡΙΣ ΕΞΡΤΗΜΑΤΑ)

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU:
UNC-602098
Ειδική Τιμή 625,14 € Κανονική τιμή 892,80 €

Εξόφληση σε έως 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ με πιστωτική κάρτα

Τo αεροφυλάκιο TOROS πληρεί όλες τις προβλεπόμενες οδηγίες ασφαλείας και είναι πιστοποιημένο. Καλύπτεται με 5 χρόνια εγγύηση αντισκωριακής προστασίας. Η χρήση των αεροφυλακίου είναι αποκλειστικά για πεπιεσμένο αέρα. Η τήρηση των οδηγιών συντήρησης, επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής του αεροφυλακίου και επιβάλλεται για την ασφάλειά σας.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία για τα δοχεία πίεσης, κάθε αεροφυλάκιο πρέπει να υποβάλλεται σε περιοδικό επανέλεγχο ανά πενταετία. Ο έλεγχος αφορά την καταλληλότητα του αεροφυλακίου και το βαθμό διάβρωσης των τοιχωμάτων του. Οι έλεγχοι αυτοί αναλαμβάνονται από πιστοποιημένους φορείς.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:
Κατά την εγκατάσταση ή την επιθεώρηση βεβαιωθείτε ότι τοποθετήθηκε η βαλβίδα ασφαλείας και το μανόμετρο ένδειξης πίεσης. Επίσης, βεβαιωθείτε για την ύπαρξη αυτόματου πιεσοστάτη στον συμπιεστή ή στο αεροφυλάκιο που σταματάει τη λειτουργία του συμπιεστή όταν επιτευχθεί η συνιστώμενη πίεση αέρα στο αεροφυλάκιο. Να αφαιρείτε τακτικά το νερό που συγκεντρώνεται μέσα στο αεροφυλάκιο από την έξοδο στο κάτω μέρος του αεροφυλακίου ή καλύτερα τοποθετείστε μια αυτόματη αφυδάτωση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για τη σύνδεση του αεροφυλακίου με τον αεροσυμπιεστή επιλέξτε το κατάλληλο κιτ εξαρτημάτων από τα σχετιζόμενα είδη ανάλογα με το συνδυασμό που θέλετε (Τα εξαρτήματα δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή).

Περισσότερες Πληροφορίες
Κωδικός UNC-602098
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ UNIMAC